O portalu Moje melonce

Andreja Roškar
Andreja Roškar

Po tem ko sem za rakom dojk izgubila sestro, sem odkrila, da v sebi nosim gensko mutacijo za raka dojk. Ob odločitvi za preventivno mastektomijo sem se odločila javno deliti svojo zgodbo z blogom Better Than BRCA, ta portal pa je njegova nadgradnja, saj je namenjen vsem ženskam, ki želijo poskrbeti za zdravje svojih dojk in zdrav odnos z njimi.

Portal Moje melonce sem ustvarila, ker se ženske včasih veliko preveč ukvarjamo s svojim telesom, hkrati pa veliko premalo. S kakovostnimi vsebinami in zgodbami žensk, ki so veliko doživele in preživele, želim pomagati drugim, da bi se v svojem telesu počutile kar najbolje in ostale zdrave.

Zdravje dojk

Ženske pogosto preveč pozornosti posvečamo videzu svojih dojk, premalo pa njihovemu zdravju. To želimo z našimi vsebinami spremeniti.

Samopodoba

Majhne, velike in vse vmes si zaslužijo ljubezen in sprejemanje. Razbiti želimo mite, kako so videti “normalne” dojke, in vsaki ženski dati vedeti, da je čudovita.

Življenjski slog

Zdrav duh v zdravem telesu, pravijo. Zato bomo vsebimo posvetili tudi temam zdravega življenjskega sloga.

Ženske zgodbe, ki jih je vredno deliti

Verjamemo, da ima vsaka ženska zgodbo, ki jo je vredno deliti. Oprsje velja za sinonim ženskosti, prav zato pa imajo številne ženske težave z njegovim sprejemanjem. Dojke gredo z leti tudi skozi veliko transformacij in prav vsaka lahko pusti svoj pečat.
Če imaš tudi ti zgodbo o težavah s sprejemanjem dojk, estetski operaciji, raku dojk ipd., bomo veseli, če jo boš delila z našimi bralkami.

Zadnji prispevki

Odkrij najbolj sveže vsebine na našem portalu …

Samopregledovanje dojk je ključno za zgodnje odkrivanje raka. Kdaj in kako ga pravilno izvajatii?

Samopregledovanje dojk

Samopregledovanje dojk je ključno za zgodnje odkrivanje raka dojk! Odkrij, kdaj se moraš pregledovati in kako to narediš ...