Povej svojo zgodbo!

Imaš zgodbo, ki jo želiš deliti? Piši na: zgodbe@mojemelonce.si

Zgodbe, ki jih je vredno deliti

Priložnost želimo dati vsem, ki ste se zaradi videza svojih dojk kadarkoli počutile slabo v svojem telesu ali so vam zaradi njih slab občutek vzbujali drugi. Pa tudi tistim, ki ste popolnoma zadovoljne s svojim oprsjem in ne bi spremenile ničesar.

Tistim, ki razmišljate ali ste imele estetsko operacijo prsi (povečavo ali zmanjšanje). Tistim, ki ste s prsnimi vsadki imele dobro ali slabo izkušnjo.

Tistim, ki ste premagale raka dojk in tistim, ki ga še premagujete.

In čisto vsem vmes …

Tvoja zgodba lahko pomaga

Ko sem začela pisati o svoji izkušnji z mutacijo BRCA1 gena in odločitvi o preventivni mastektomiji, so se mi javile številne ženske, ki so bile v podobni situaciji in jim je moja zgodba pomagala. Ali pa so isto dale skozi tudi samo in bile izjemno vesele, da nekdo o tem govori na glas.

To je lahko tudi tvoja zgodba. Nikdar ne veš, kdaj se nekdo sooča s podobno situacijo, dvomi, nesamozavestjo … Lahko pa tvoja pozitivna izkušnja drugi ženski prinese kanček upanja, da bo tudi ona zmogla. In predvsem – da ni sama!

Kako lahko deliš svojo zgodbo?

Izpolni kontaktni obrazec ali piši na zgodbe@mojemelonce.si.
Tvojo zgodbo lahko na portalu Moje melonce objavimo na dva načina …

Ženski pogovori

Dogovoriva se za termin, ki obema ustreza, in se pogovarjava o tebi in zgodbi, ki jo želiš deliti.

Moja zgodba

S svojimi besedami napišeš svojo zgodbo, jaz pa jo uredim in objavim. Če potrebuješ pomoč pri pisanju, ti lahko pošljem vprašanja, na katera v zgodbi odgovarjaš.
Lahko je tudi anonimna ali podpisana z vzdevkom.